На Київщині екс-депутатка продає ресторанний комплекс: скільки коштує

На Київщині екс-депутатка продає ресторанний комплекс: скільки коштує

У місті Тетіїв Білоцерківського району Київської області виставлено на продаж кафе-бар «Корчма». Власниця – колишня депутатка Тетіївської міської ради. Бізнес працює. Скільки він коштує і чим відомий – читайте у матеріалі Інформатор Гроші.

До 24 квітня до 20:00 всі зацікавлені можуть зареєструватися на участь в аукціоні на придбання кафе-шашличної «Корчма-П’ятачок». Аукціон пройде наступного дня. Адреса закладу: Київська область, Білоцерківський (раніше –  Тетіївський) район, місто Тетіїв, вул. Київська, 2-і та 2-з.

Кафе-шашлична "Корчма-П'ятачок" у Тетіїв на Київщині
Кафе-шашлична "Корчма-П'ятачок" у Тетіїв на Київщині

Стартова вартість цього комплексу – 24 млн грн. Для тих, хто бажає придбати цей заклад харчування, потрібно сплатити гарантійний внесок 1,2 млн грн (5%) вартості. Його повернуть тим, хто не виграє в аукціоні. А покупцем стане той, хто запропонує і заплатить найбільшу ціну (вище стартової).

На Київщині екс-депутатка продає ресторанний комплекс: скільки коштує 2

Площа бенкетного залу з прибудовою складає 190,8 кв. м. Є водозабезпечення та електрика, опалення, кондиціонування, пожежна сигналізація, інтернет, стаціонарний телефон, також є телебачення. Також продається гараж площею 113,1 кв. м, де є водозабезпечення та електрика. Всі деталі для потенційних покупців можна знайти тут.

На Київщині екс-депутатка продає ресторанний комплекс: скільки коштує 3

А ще продають 3 земельні ділянки, на яких знаходиться заклад. Їх площа складає 0,0361 гектара, 0,181 гектара відповідно та 0,212 гектара. А ще тут є цех з виробництва м’ясних напівфабрикатів та ковбас (416,8 кв. м). Площа саме кафе-шашличної «Корчма-П’ятачок» складає ще 155,1 кв. м.

На Київщині екс-депутатка продає ресторанний комплекс: скільки коштує 4

Загальна площа всіх будівель ресторанного комплексу складає 875,8 кв. м. Площа всіх земельних ділянок – 0,4379 гектара. У комплексі є також магазин з продажу м’ясних продуктів.

На Київщині екс-депутатка продає ресторанний комплекс: скільки коштує 5

Будівлі належать Аллі Кущенко з 2007 року. Вона є приватною підприємицею, а також директоркою і співвласницею на 50% ТОВ «Навік», яке займається виробництвом м’ясної продукції. Згідно з даними Центральної виборчої комісії, у 2015 році Алла Кущенко балотувалася на посаду мера Тетієва від партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність», але керівницею міста не стала – програла чинному на той момент меру Руслану Майструку. У 2017 році проводилися вибори вже у міську раду Тетіївської об’єднаної громади. Алла Кущенко обралася тоді депутаткою міської ради Тетієва від ВО «Батьківщина» і була нею до кінця 2020 року. У 2020 році їй не вдалося переобратися від тієї ж партії.

Місто Тетіїв має населення близько 12,4 тис. мешканців. До складу Тетіївської громади входить ще ряд сусідніх населених пунктів, разом з ними населення складає близько 48 тис. осіб. До Києва від міста 144 км автомобільними дорогами та 256 км залізницею. До 2020 року був районним центром, але внаслідок укрупнення району став частиною Білоцерківського району. Від Білої Церкви до Тетієва відстань складає близько 70 км.

Нагадуємо, у Києві продають колишній ресторан «Щекавиця», детальніше – тут. Також нагадуємо, що міська рада Яготина на Київщині продає будівлю колишньої ради села Червоне. Як українки підтримують бізнес-середовище в Україні під час війни — читайте тут.

Дмитро Чернишов

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.