Міськрада Обухова на Київщині витратить 781 тис. грн на рекламу у газеті

Міськрада Обухова на Київщині витратить 781 тис. грн на рекламу у газеті

Про це Інформатор Гроші дізнався з сайту публічних закупівель ProZorro.

Замовник – виконавчий комітет Обухівської міської ради. На висвітлення діяльності міської ради/публікацію корисної інформації, оголошень, приміток, новин тощо готові витратити до 781 тис. 336 грн. Щоправда, витрати можуть врешті-решт виявитися більшими, ніж заявлено на початку – якщо замовнику потрібні будуть додаткові квадратні сантиметри у газеті. Що будуть розміщувати у газетах – не уточнюється.

Згідно з тендерною документацією, послуги друкованих засобів масової інформації міській раді знадобляться протягом року. При цьому очікується, що міськрада замовить розміщення матеріалів у щонайменше 13 тиражах накладом не менше 10 тисяч примірників (не уточнюється, кожного випуску чи загалом).

Невідомо, в яких виданнях влада розмістить свою інформацію: «Обухівські вісті» (колишня газета міськради) – скоріше за все у ній, «Обухівський край» (колишня районна газета) чи в якихось інших.

В «Обухівських вістях» влада міста публікувала свою інформацію у 2019-2021 роках за бюджетні кошти та загалом витратила 1 млн 642 тис. 410 грн. У 2022 році газеті двічі довірили розміщення інформації від міськради на 193 тис. 107 грн.

На публікації оголошень у газеті «Обухівський край» виконком Обухова у 2021 році витратив 10 тис. грн, а у 2022 році – 9,5 тис. грн.

Чому у травні проводилися обшуки у приміщення Київського картонно-паперового комбінату в Обухові та як він пов'язаний з екс-депутатом держдуми російської федерації - читайте тут. Про діяльність фірми "Аерок" в Обухові, пов'язаної з російськими олігархами - ми писали тут.

Дмитро Чернишов

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.