Слідом за Ахметовим: канал нардепа Столара з Києва Live не буде працювати до кінця війни

Слідом за Ахметовим: канал нардепа Столара з Києва Live не буде працювати до кінця війни

Канал призупиняє мовлення. Детальніше - в Інформатор Гроші.

З 15 липня канал LIVE нардепа Вадима Столара призупинив мовлення. Офіційно – до кінця війни. Про це повідомила компанія супутникового телебачення Viasat.

«Інформуємо Вас, що канал LIVE (№520 в ЕПГ) 15 липня 2022 року призупиняє своє мовлення до завершення військових дій та скасування в Україні режиму воєнного стану. У зв’язку з цим зазначений канал буде вилучено з пакетів Viasat», - йдеться у повідомленні компанії.

За інформацією «Детектор медіа», канал розпочав мовлення в серпні 2020 року під назвою Kyiv.Live. Він мовив в аналоговому та цифровому ефірі Т2 в Києві та області на частотах каналу «Перший київський» (ТРК «Купол»), а на супутнику – на частоті каналу Rabinovich TV (ТОВ «Ньюс нетворк»).

В середині травня 2020 року стало відомо, що Столар вирішив створити ТВ-канали для великих українських міст.

Нагадаємо, що нардеп із фракції ОПЗЖ у Верховній Раді Вадим Столар відомий ще й як київський забудовник. У 2006 році він потрапив до Київської обласної ради за списком Блоку «Наша Україна». У 2010 році став депутатом Верховної Ради VI скликання від Партії регіонів. У 2018 році журналіст Юрій Бутусов стверджував, що Столар фактично керує Києвом, не займаючи офіційних посад. У 2019 році Столар був обраний народним депутатом IX скликання від партії «Опозиційна платформа - За життя» номером 11 у списку як член партії.

Вважається, що Вадим Столар був одним зі співзасновників «Еліти-центру». Також, його ім’я пов’язують зі скандальною історією, коли Держрезерв залишився без дизелю. У 2017 році фамілію Столара побачили журналісти у списку пасажирів на приватному літаку з Неаполя з київським міським головою Києва Віталієм Кличком.

Дізнатися про те, чому Рінат Ахметов повернув державі ліцензії своїх каналів можна за посиланням.

Олена Скобцева

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.