Модульне містечко в Бучі будує компанія білорусів

Модульне містечко в Бучі будує компанія білорусів

У передмісті Києва на завершуючих етапах знаходиться будівництво модульного містечка для тих, хто втратив житло. КП “Бучасервіс” в соцмережі повідомило про хід робіт і компанію, яка займається проектом.

А Інформатор Гроші знайшов більше інформації про фірму.

“КП “Бучасервіс” та будівельна компанія “БілБуд” намагаються максимально швидко зробити важливим “шматок” роботи, який наблизить момент поселення тих, хто втратив житло”, - йдеться у повідомленні на Facebook-сторінці Бучанської міської ради. Пресслужба пише, що помешкання матимуть світло, воду та каналізування. 

Модульне містечко в Бучі будує компанія білорусів 1

За назвою “Білбуд” на платформі YouControl ми знайшли компанію, яка належить Сергію Войтовичу та Сергію Альховікову. Обидва чоловіки - громадяни Білорусі. Фірма зареєстрована у 2004 році, юридична адреса знаходиться у Києві. Основний напрямок діяльності  - оптова торгівля лісоматеріалом, будівельними матеріалами та сантехнікою. 

Модульне містечко в Бучі будує компанія білорусів 2

В 2008 році компанія імпортувала продукції на суму від 1,5 до 2 млн грн, реалізувавши 40-50 операцій. А в 2010 році отримала дохід від експорту - до 100 тисяч грн. В жодному з цих випадків торгуюча країна невідома. 

Модульне містечко в Бучі будує компанія білорусів 3

Раніше ми писали про обшуки в офісі відомих столичних рестораторів: їх підозрюють у зв’язках з рф. 

Софія Єлагіна

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.