У Білій Церкві на Київщині виставили на продаж завод дозиметрів: скільки коштує

У Білій Церкві на Київщині виставили на продаж завод дозиметрів: скільки коштує

Фонд державного майна України виставив на продаж майно Білоцерківського заводу «Еталон». Завод виготовляв дозиметри та навігаційне обладнання. Аукціон призначено на 10 березня. Завод знаходиться у 80 км від Києва та у 120 км від Борисполя. Детальніше – в Інформатор Гроші.

Стартова ціна цілісного майнового комплексу заводу – від 35 млн 425 тис. 304 грн. Знаходиться у Білій Церкві на вул. Сухоярській, 16. Загальна площа будівель та споруд: 12 тис. 166,7 кв. м. Наразі на підприємстві працює 11 осіб.

У Білій Церкві на Київщині виставили на продаж завод дозиметрів: скільки коштує 1

Білоцерківський завод «Еталон» свого часу спеціалізувався на виробництві інструментів та обладнання для вимірювання, дослідження та навігації й був найбільшим виробником дозиметричної апаратури та приладів. Створений після аварії на ЧАЄС, завод знаходився під керуванням Державної служби МЧС. На даний час дозиметри не випускаються вже більше 10 років Завдяки працівникам, які залишились, вдалося зберегти обладнання  та підтримувати його в робочому стані.

У Білій Церкві на Київщині виставили на продаж завод дозиметрів: скільки коштує 2

Основний вид економічної діяльності: виробництво інструментів і обладнання для вимірювання, дослідження та навігації. Проте у період з 2020-2022 років підприємство не здійснювало виробництво готової продукції. Експорт товарів, робіт та послуг підприємством не здійснювався. Обсяг реалізації продукції (робіт, послуг) за період 2020 – 2022 роки: 1,58 млн грн. Основна номенклатура продукції:

  • виготовлення дозиметрів-радіометрів типу СЕГ-05, МКС-1Е, РУГ-Р;
  • виготовлення автоматики безпеки на котли Факел-2М;
  • сервісне обслуговування та ремонт приладів.

У Білій Церкві на Київщині виставили на продаж завод дозиметрів: скільки коштує 3

Комплекс складається з нежитлових будівель: адмінбудівля та виробничий корпус (10 377,4 кв.м); гараж легкових та вантажних автомашин (938,0 кв.м); склад покрасочних матеріалів (470,1 кв.м); закрита мийка для автомобілів (88,5 кв.м); АЗС (будівля оператора) (9,9 кв.м); прохідна № 1, Й (16,6 кв.м); прохідна (17,3 кв.м); склад (248,9 кв.м). Приміщення потребує косметичного ремонту. Земельна ділянка перебуває у державній власності та не продається.

У Білій Церкві на Київщині виставили на продаж завод дозиметрів: скільки коштує 4

Керівництвом ДП «Білоцерківський завод «Еталон» вчиняються невідкладні заходи щодо припинення правовідносин з орендарями та розірвання всіх договорів оренди, укладених з порушенням вимог законодавства. До складу заводу також входять і продаються у рамках цього аукціону 4 одиниці колісних транспортних засобів (автомобіль ЗИЛ 13081 (сідельний тягач), причіп ОДАЗ-93571 (платформа), екскаватор ЭО 2621В, автонавантажувач Р 4045). Останні кілька років підприємство отримувало прибуток здебільшого завдяки здачі в оренду нерухомості.

У Білій Церкві на Київщині виставили на продаж завод дозиметрів: скільки коштує 5

Перед покупцем є вимоги: погашення протягом 6 місяців боргів із заробітної плати, перед бюджетом у розмірі, що складеться на дату переходу до покупця права власності на об’єкт приватизації. А ще погашення всіх боргів підприємства. Також це недопущення протягом 6 місяців звільнення працівників підприємства з ініціативи нового власника чи уповноваженого ним органу (крім випадків, передбачених Кодексом законів про працю – порушення співробітників, які тягнуть за собою звільнення). Борги по зарплаті наразі складають 987 тис. грн, заборгованість перед бюджетом – 366 тис. грн. Інші заборгованості складають 10 млн 179 тис. грн.

[embed][/embed]

Час і місце проведення огляду об’єкта: у робочі дні з 9-00 до 16-00 за адресою: 09109, Київська обл., м. Біла Церква, вул. Сухоярська, 16. Відповідальна особа: Абдуллаєв Володимир Ергашбаєвич – в.о. директора державного підприємства «Білоцерківський завод «Еталон». Телефон: +38 067 126 40 18. E-mail: abdullaevvladimir36@gmail.com. Телефони для довідок: +38 044 200 25 40, +38 044 200 25 38.

Нагадаємо, власники дніпровського заводу олії "Олейна" продали свій російський бізнес підприємцю з Харкова.

Дмитро Чернишов

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.