Як букмекерська контора Parimatch адаптується під час війни

Як букмекерська контора Parimatch адаптується під час війни

Світ ставок на спорт стрімко розвивався після закону про легалізацію 2020 року, і букмекерська контора Parimatch була невід’ємною частиною цього процесу. З моменту заснування в 1994 році цей букмекер став одним з найвідоміших імен у галузі. Однією з відмінних якостей Parimatch, є його здатність адаптуватися до мінливих часів, навіть під час війни. У цій статті ми розглянемо, як компанії Parimatch вдалося пристосуватися до непростих часів та залишатися конкурентоспроможним букмекером в період війни росії проти України. 

Вихід з російського ринку

На початку війни букмекерська контора Parimatch оголосила про рішення вийти з російського ринку. Цей крок був схвалений багатьма, які вважали, що він демонструє сильну відданість поняттю моралі в бізнесі. 

Переведення працівників у закордонні офіси

З перших днів воєнного наступу Компанія Parimatch надала своїм співробітникам можливість виїжджати за кордон і працювати в офісах інших країн. На жаль, евакуація не була організована заздалегідь, і частині співробітникам не залишалося іншого вибору, окрім як залишитися на місці в охопленій війною країні. Попри трагічні події, Parimatch продовжував надавати своїм співробітникам допомогу, щоб забезпечити їхню безпеку та добробут. Це включало пропозиції переїзду до безпечніших регіонів і продовження роботи в тимчасових офісах на заході країни, а також надання фінансової допомоги та ресурсів тим, хто постраждав від війни. Немало працівників компанії Parimatch тимчасова залишили роботи, аби долучитися до лав ЗСУ, і хоч компанія й шукає їх тимчасову заміну, ці люди не втратили працевлаштування та можуть будь-коли повернутися на свої пости. 

Благодійний фонд Parimatch Foundation

Благодійний фонд Parimatch Foundation з 2019 року збирає пожертви українських громадян на розвиток спорту в Україні, але з початку війни більшість зібраних через пожертви грошей було спрямовано на допомогу українській армії та постраждалим від конфлікту. Зі зміною ситуації зростає і прагнення Parimatch Foundation змінити ситуацію та забезпечити людям України доступ до необхідної підтримки.

Відмінний досвід ставок на спорт від Parimatch

Одним із найважливіших аспектів будь-якого бізнесу є його здатність надавати клієнтам якісний досвід. Якщо компанія не може взяти на себе зобов’язання забезпечити винятковий досвід, немає жодних причин для клієнтів використовувати сайт. На щастя, Parimatch прагне бути найбільш клієнтоорієнтованим букмекером в Україні. Про це свідчить той факт, що сайт пропонує широкий вибір можливостей для ставок. Користувачі можуть робити ставки на різноманітні спортивні події, включаючи теніс, баскетбол, футбол та багато інших. Parimatch пропонує широкий спектр варіантів ставок на кожну з цих подій, а також конструктор ставок, прямі трансляції та ставки на фентезі-спорт. 

Parimatch вкотре довів, що є лідером на ринку, використовуючи поєднання інноваційних технологій і креативного маркетингу. Під час війни Parimatch довів, що він здатний адаптуватися до мінливих обставин, аби забезпечити своїм працівникам захист та стабільність та продовжити надавати клієнтам найкращий досвід ставок.

Рекламний матеріал

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.