У Білій Церкві на Київщині виставили на продаж відділення банку: скільки коштує

У Білій Церкві на Київщині виставили на продаж відділення банку: скільки коштує

Націоналізований «Промінвестбанк», який НБУ позбавив ліцензії, продовжує продавати своє майно. На цей раз виставлено на продаж головне відділення «Промінвестбанку» у місті Біла Церква. Адреса – вулиця Сквирське шосе, 240а. Скільки коштує така нерухомість та що всередині – розповість Інформатор Гроші.

Процес продажу майна банку координує Фонд гарантування вкладів фізичних осіб. Аукціон з продажу офісної будівлі у найбільшому місті Київської області відбувається у системі Прозорро.Продажі. Цінові пропозиції можна подавати до 20:00 26 грудня 2022 року. Аукціон з визначенням переможців відбудеться 27 грудня (якщо будуть подані заявки).

У Білій Церкві на Київщині виставили на продаж відділення банку: скільки коштує 1

Стартова ціна цієї нерухомості – 21 млн 420 тис. 854 грн. Щоб взяти участь в аукціоні, потрібно буде сплатити гарантійний внесок у 10%, а саме 2 млн 142 тис. 85 грн. Якщо цього разу продаж не вдасться, то у подальшому вартість може бути знижена продавцем майна. Площа будівлі складає 3 тис. 504,6 квадратного метра. Поруч з колишнім центральним відділенням банку у Білій Церкві знаходиться Білоцерківський фаховий медичних коледж.

У Білій Церкві на Київщині виставили на продаж відділення банку: скільки коштує 2

У Білій Церкві на Київщині виставили на продаж відділення банку: скільки коштує 3

 

Разом з будівлею продається також інвентар банківського відділення. А саме банкомати, набір офісних меблів, кондиціонери, сейфи, стелажі з полицями, насоси, комплекти столів, шафи, касові столи, офісні набори, обігрівачі UFO. Детальніше можна дізнатися на сайті Фонду гарантування вкладів.

У Білій Церкві на Київщині виставили на продаж відділення банку: скільки коштує 4

25 лютого, на наступний день після повномасштабного вторгнення, український Національний банк виступив із заявою, що банки держави-агресора більше не працюватимуть в Україні. Разом із резервним банком ліцензії лишився «Промінвестбанк». 11 травня Рада нацбезпеки і оборони України ухвалила рішення про націоналізацію «Промінвестбанку» та конфіскацію його майна. 99,772644% корпоративних прав та майна АТ «Акціонерний комерційний промислово-інвестиційний банк» («Промінвестбанк») належали російській державній корпорації ВЕБ («Внешэкономбанк»).

У Білій Церкві на Київщині виставили на продаж відділення банку: скільки коштує 5

Земельна ділянка під будівлею не продається разом з нею. Співвласників у будівлі немає. Контактна особа для отримання інформації по об’єкту нерухомості: Воронкіна Олександра Володимирівна, тел. +380503849433, e-mail: voronkina.oleksandra@gmail.com. Потенційним покупцем не може бути російська федерація або особи, пов'язані з державою-агресором, а саме:

  • громадяни російської федерації, крім тих, що проживають на території України на законних підставах;
  • юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства Російської Федерації;
  • юридичні особи, створені та зареєстровані відповідно до законодавства України, кінцевим бенефіціарним власником, членом або учасником (акціонером), що має частку в статутному капіталі 10 і більше відсотків, якої є російська федерація, громадянин російської федерації, крім того, що проживає на території України на законних підставах, або юридична особа, створена та зареєстрована відповідно до законодавства російської федерації.

Нагадуємо, ми писали про частину іншого майна «Промінвестбанку», яке намагалися продавати: Міжнародний ліцей «Глобус» на Троєщині у Києві (який і фінансувався банком), колишні відділення банку у Києві на вул. Софіївській, 9 і на Голосіївському проспекті, 92/1. Також ми писали про те, що під Білою Церквою у майбутньому планують збудувати сміттєсортувальну станцію. А які претензії у правоохоронців до мера Білої Церкви Геннадія Дикого – читайте тут.

Дмитро Чернишов

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.