Під Борисполем на Київщині виставили на продаж готель: скільки коштує

Під Борисполем на Київщині виставили на продаж готель: скільки коштує

На сайті державного підприємства «СЕТАМ» на аукціон виставлено 3-зірковий готель «Корона». Він знаходиться у селі Чубинське неподалік від Борисполя. Разом з сучасним готелем продається і земельна ділянка, на якій він знаходиться. За скільки можна придбати цю нерухомість – читайте в Інформатор Гроші.

Готель розташований вздовж траси Київ-Бориспіль. До центру Києва від нього можна дістатися за 30 хвилин на автомобілі, до найближчої станції метро («Бориспільська) – 15 хвилин. Неподалік від готелю розташовані ландшафтний заказник «Хутір Чубинського» та кінноспортивний клуб «Магнат».

Панорама поруч з готелем
Панорама поруч з готелем

Стартова ціна за готель та все майно, що продається, складає 93 млн грн. Але може знизитися до 63 млн грн (це гранично допустима найнижча ціна). При цьому охочі придбати цю нерухомість мають сплатити гарантійний внесок у 4,65 млн грн. Вже є двоє охочих. Зареєструватися до участі в аукціоні можна до 9:00 ранку 28 грудня, а сам аукціон має відбутися о 18:00 у цей день. Додатково організатор торгів отримає 2% від кінцевої вартості об’єкта (не враховується у вартість готельного комплексу).

Адреса готелю: Київська область, Бориспільський район, село Чубинське, вул. Бориспільська, 5. Загальна площа будівлі складає 2667 квадратних метрів. Площа земельної ділянки – 0,145 гектара. Ознайомитися з майном можна за домовленістю з Рибальченком Олегом Володимировичем, тел. +38 095 920 05 06.

Під Борисполем на Київщині виставили на продаж готель: скільки коштує 2

У готелі 36 номерів, все повністю укомплектовано технікою і меблями. Він демонстрував високу рентабельність. Рік побудови – 2008й.

Під Борисполем на Київщині виставили на продаж готель: скільки коштує 3

До складу готельного комплексу входять ресторан на 30 місць, VIP-кімната на 10 місць, кафе, конференц-зала, літня тераса, сауна, масажний кабінет, офісні приміщення, складські приміщення, кімнати для персоналу, технічні приміщення, апартаменти для керуючого. Також передбачено паркінг на 1 автомобілів. У готелі можуть розміститися 100 осіб у 11 двокімнатних та 25 однокімнатних номерах.

Під Борисполем на Київщині виставили на продаж готель: скільки коштує 4

У будівлі передбачено автономне опалення, централізоване водопостачання (також наявна своя свердловина), власний дизельний генератор, інтернет, центральна каналізація. Скоро готель під'єднають до Starlink.

Кому належить готель зараз – в інформаційному повідомленні не вказується. Проте у деяких оголошеннях в інтернеті зазначається однойменна фірма – ТОВ «Готель Корона». Це підприємство, згідно з даними аналітичної платформи Youcontrol, було засноване у 2008 році. Спочатку власником був Володимир Панфілець з Червнівців, у 2015 році власниками стали Катерина Панфілець та Сергій Панінський з Чернівців. До 2017 року фірма була зареєстрована за місцезнаходженням готелю, а потім її перереєстрували у Харкові. З кінця 2018 року власник і директор фірми Андрій Нікітенко з Запоріжжя.

Також Андрій Нікітенко є власником ТОВ «Оптімум Профіт» (торгівля напоями) та ТОВ «Планета Інвестментс» (консультування з питань комерційної діяльності і керування) у Львові, ТОВ «Він Прінт Груп» у Чернівцях (друкування продукції), ТОВ «Софт-Консалт» у Запоріжжі (комп’ютерне програмування). Ще бізнесмену належать 2 фінансові установи, які перебувають у стані ліквідації: ТОВ «ММК-Фінанс Трекінг» (Львів) та ТОВ «Амерікан Фінаншіал Груп-Україна» (Чернівці).

Колишній власник фірми Володимир Панфілець зареєстрований за адресою готелю як фізична особа-підприємець (с. Чубинське, вул. Бориспільська, 5). А ще він є власником і керівником ТОВ «Готель Бліц» і ТОВ «Готель Статус» за цією ж адресою. Катерина Панфілець – співзасновниця громадської організації «МЗМ Проджектс» у Чернівцях з Крістіною Григораш (вірогідно, донькою судді Чернівецького окружного адміністративного суду Віталія Григораша).

Сергій Панінський зареєстрований підприємцем у Чернівцях. Йому належать зареєстровані за адресою готелю «Корона» фірми ТОВ «Рада Хотелс Груп» і на 40% ТОВ «Маестро Житлобуд», на 17,5% ТОВ «Сіті Стар Груп». У цих бізнесах його партером виступає Роман Хіміченко з Сум. Останній на початку 2022 року за адресою готелю зареєстрував та очолив ще ТОВ «Альпакі» (профіль – організація будівництва будівель) спільно з Аллою Панфілець.

Нагадаємо, Укрексімбанк судиться за елітне котеджне містечко «Маєток» під Києвом, де живуть впливові українці.

Валерій Магланович

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.