У Києві на Голосіївському проспекті продають колишнє відділення банку: скільки коштує

У Києві на Голосіївському проспекті продають колишнє відділення банку: скільки коштує

Націоналізований "Промінвестбанк", якого позбавили ліцензії, продовжує продаж свого майна. На цей раз продається колишнє відділення банку на Голосіївському проспекті, 92/1. У ньому практично нічого не залишилося. Тому новим власникам колишнього відділення "Промінвестбанку" доведеться його облаштовувати і провести ремонт під себе. Детальніше дізнайтеся у нашому матеріалі.

"Промінвестбанк" виклав оголошення про продаж на сайті ProZorro.Sales. Колишнє приміщення банківського відділення площею у 577 кв. м хочуть продати за суму як мінімум 14 млн 953 тис. 127 грн. Заявки від потенційних покупців приймають до 20 жовтня до 20:00 вечора. Аукціон має відбутися 21 вересня. Якщо продати цього разу не вдасться, то на наступних торгах ціну можуть зменшити.

Для участі у торгах потрібно буде внести заставу, яка складає 10% від вартості об’єкту, а саме 1 млн 495 тис. 312 грн 68 коп. При цьому покупцем не може бути особа (або фірма), пов’язана з російською федерацією. Відділення банку було розташоване у житловому 5-поверховому будинку. Також у цій будівлі на 1 поверсі відділення Ощадбанку, магазин «Велопланета», офіс компанії з управління активами «Ізі Лайф» і офіс будівельної фірми «Моноліт Тепло». З наявного майна у колишньому банківському відділенні залишилися 7 вогнегасників, дошка-маркер та 4 кондиціонери – все це у задовільному стані.

25 лютого, на наступний день після повномасштабного вторгнення, український Національний банк виступив із заявою, що банки держави-агресора більше не працюватимуть в Україні. Разом із резервним банком ліцензії лишився «Промінвестбанк». 11 травня Рада нацбезпеки і оборони України ухвалила рішення про націоналізацію «Промінвестбанку» та конфіскацію його майна.

Ми писалищо банк продає також свій центральний офіс на вул. Софіївській, 9 і Міжнародний ліцей «Глобус» на Троєщині.

Дмитро Чернишов

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.