На ремонт будівлі Солом’янської адміністрації у Києві витратять понад 7 мільйонів: що зроблять і хто займеться

На ремонт будівлі Солом’янської адміністрації у Києві витратять понад 7 мільйонів: що зроблять і хто займеться

Найважливіше під час російських обстрілів: пофарбувати на роботі стіни і сидіти у приміщенні з підвісними стелями.

Напочатку серпня цього року управління ЖКГ та будівництва Солом’янського району Києва підписало угоду на ремонт будівлі своєї адміністрації. Сума за угодою склала трохи більше 7 млн грн. Про це йдеться у повідомленні на сайті публічних торгів Prozorro.

Інформатор Гроші писав, що згідно з техзавданням, компанія-переможець спочатку зніме фасадну плітку та алюмінієві панелі, вікна і двері, профілі, металеві конструкції. Стелю над сходами очистять від вапняної фарби і покриють водоемульсійними сумішами. У частини стін відіб’ють штукатурку, покриють гіпсом і пофарбують їх. Розберуть плітку підлоги та плінтуси, які замінять на нові.

У 24 кабінетах зроблять нові підвісні стелі, замінять штукатурку стін, покриють гіпсом та фарбою, відремонтують та покриють лаком і частково замінять двері, заб’ють щілини монтажною піною, поставлять нові вікна. У холі замінять цементні плінтуси і керамічну плитку. У коридорах замінять підвісні стелі та пофарбують стіни, також оновлять підлогу. У туалетах влаштують п’єдестали та сушарки для рук.

Також, планують оновити частину світильників для люмінісцентних ламп. На паркінгу очистять поверхню стель від вапняної фарби, пофарбують стелі і стіни, покриють їх клейовим гіпсом. На в’їзді до будівлі облицюють стіни плиткою.

Хто це буде робити

Згідно з результатами торгів, договір з управлінням на 7 млн 012 тис. 983,80 грн підписала фірма «ВКФ Атлант-плюс».

За інформацією аналітичної платформи YouControl, її зареєстрували більше 13 років тому у Броварах на Київщині. Основний вид діяльності - виробництво будівельних виробів із пластмас.

Починаючи з грудня 2009 року, компанія підписала контрактів за результатами тендерів на 246,2 млн грн.

Згідно з даними з реєстрів, «ВКФ Атлант-плюс» записана на мешканця Броварів Анатолія Мехеда. Йому також належить компанія зі схожою назвою, але дещо іншою юридичною «оболонкою» - мале приватне підприємство "АТЛАНТ-ПЛЮС".

Дізнатися про те, де на Київщині збудують збудують сміттєсортувальну станцію можна за посиланням.

Олена Скобцева

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.