На каналі нардепа-зрадника Ковальова у Києві пройшли обшуки: ДБР

На каналі нардепа-зрадника Ковальова у Києві пройшли обшуки: ДБР

Про це Інформатор Гроші пише з посиланням на Державне бюро розслідувань (ДБР). Нардепа-власника підозрюють у держзраді.

Державне бюро розслідувань (ДБР) провели обшуки на телеканалі депутата-зрадника Олексія Ковальова у Києві. Корпоративні права каналу буде передано Національному агентству з питань виявлення, розшуку та управління активами, одержаними від корупційних та інших злочинів (АРМА). Про це йдеться в повідомленні на сайті бюро.

«Працівники ДБР проводять одночасні обшуки у приміщенні телеканалу «4 канал», який належить підозрюваному у державній зраді та пособництві державі-агресору. Також слідчі дії проходили у його помічника та службових осіб телеканалу. Управління корпоративними правами каналу ухвалою слідчого судді передано в Агентство з розшуку та менеджменту активів», - повідомили в ДБР 3 серпня.

Там нагадали, що суд арештував майно депутата-зрадника Олексія Ковальова для його подальшої конфіскації на користь держави. Загальна вартість корпоративних прав складає понад 4,7 млн гривень. Однією з компаній, майно якої арештували по цій справі, є фірма «ТРК «Інтеррадіо». Це український інформаційно-розважальний телеканал «4 канал».

Що сталося з нардепом

Інформатор Гроші писав, що в середині липня цього року Ковальова оголосили у розшук та заочно арештували. Відомо, що після повномасштабного вторгнення нардеп перебуває на тимчасово окупованій території Херсонської області. Туди він повернувся добровільно 7 квітня.

Напочатку червня депутат сам підтвердив свою зраду. 7 червня цього року він і фермери Херсонської області зустрілися з першим заступником керівника Адміністрації президента рф Сергієм Кирієнком.

«По-перше, було заявлено, що Росія тут всерйоз і назавжди!», – наголосив нардеп.

На каналі нардепа-зрадника Ковальова у Києві пройшли обшуки: ДБР 1

Крім того, Ковальов зголосився зайняти псевдопосаду у незаконно створеному окупаційною адміністрацією РФ органі – заступника голови «уряду Херсонської області». Після цього на зрадника здійснили замах – підірвали авто.

Олена Скобцева

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.