Наслідки війни: у Києві відремонтують школи за 26,6 млн грн.

Наслідки війни: у Києві відремонтують школи за 26,6 млн грн.

Про це Інформатор Гроші пише з посиланням на сайт держзамовлень ProZorro.

Всі школи, які потрапили до цього переліку, знаходяться в Оболонському районі Києва. Замовник робіт – Управління освіти Оболонської районної адміністрації Києва.

Усі вони у системі ProZorro позначені як об’єкти, пошкоджені внаслідок воєнних дій.

Найдорожче обійдеться ремонт школи №168 на вул. Озерній, 2. Він коштуватиме до 8 млн 54 тис. 711 грн. Його мають завершити до 23 серпня 2022 року. Тут частково замінять вікна, підвісні стелі і двері, відремонтують штукатурки стін і пофарбують їх, вкриють укоси свіжою штукатуркою та покриють гіпсом і пофарбують водостійними сумішами.

Поруч школу №256 (вул. Озерна, 3А), відремонтують на суму до 5 млн 837,4 тис. грн. Так само ремонт мають провести на 23 серпня. Тут зроблять такі ж самі роботи, але у меншому об’ємі.

Школу №4 на вул. Миколи Юнкерова, 55, де замінять вікна і двері, відремонтують за суму до 5 млн 809 тис. 882 грн. Роботи мають пройти до 23 серпня. Тут так само покриють гіпсом, штукатуркою, фарбою укоси і стіни.

Школу-інтернат №25 на вул. Федора Макаренка, 28 відремонтують до 23 серпня за суму до 4 млн 518 тис. 412 грн. Тут теж демонтують старі двері і вікна та замінять новими, проштукатурять стіни, обклеють їх сіткою, покриють гіпсом і фарбою, прошкукатурясь укоси. Металеву сітку, яка прикривала вікна, повернуть на місце по завершенню робіт.

Школу №104 імені Олега Ольжича на вул. Лісна, 28 будуть ремонтувати за суму до 2 млн 419 тис. 254 грн до 23 серпня. Тут теж замінять вікна, встановлять нові відливи з вікон, на внутрішньому подвір’ї замінять скляні рами, очистять металеві конструкції (у т.ч. риштування) від іржі, пофарбують їх та покрівлю відповідними фарбами, додаватимуть щити з дошок.

Дмитро Чернишов

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.