У Києві за 6,5 млн грн встановлять автомати для поповнень транспортних карток

У Києві за 6,5 млн грн встановлять автомати для поповнень транспортних карток

Влада Києва продовжує створювати умови для підвищення комфорту мешканців міста. Про це Інформатор Гроші дізналися з сайту держзакупівель ProZorro.

Роботи обійдуться у суму до 6 млн 520 тис. грн. В ході тендеру ця сума може стати меншою. Їх мають провести до кінця грудня 2022 року. Замовник робіт – Комунальне підприємство «Головний інформаційно-обчислювальний центр» Київської міської ради (КП «ГІОЦ»).

Відповідно до тендерної документації, у цих автоматах можна буде купувати та поповнювати транспортні картки, перевіряти залишки на них, купувати одноразові квитки на проїзд. При цьому оплатити можна буде як банківською карткою, так і готівкою (чи монетами), апарат зможе видавати решту.

Згідно з документами, встановлять до 120 таких автоматів у вестибюлях станціях метро та на зупинках наземного громадського транспорту. А щоб встановллювати ці автомати на зупинках, доведеться розібрати частину асфальту та прокласти під землею труби з кабелями та проводами електромережі.

Також КП «ГІОЦ» витратить до 8 млн 422 тис. 368 грн на технічну підтримку Автоматизованої системи обліку оплати проїзду в міському пасажирському транспорті Києва.

У минулому році КП «ГІОЦ» замовило носії та бланки носія електронного квитка за 38 млн 952 тис. грн. А на фінансові послуги по прийому платежів минулого року витратили 59 млн 559,8 тис. грн

Дмитро Чернишов

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.