Під час війни: будівлю Солом’янської адміністрації Києва відремонтують за 7,1 млн грн

Під час війни: будівлю Солом’янської адміністрації Києва відремонтують за 7,1 млн грн

У Солом’янській районній державній адміністрації Києва вирішили покращити умови для роботи чиновників всередині будівлі. Детальніше розповість Інформатор Гроші.

Про майбутній ремонт нам стало відомо з сайту державних закупівель ProZorro. Ремонт має обійтися у суму до 7 млн 115 тис. 872 грн. Капітальний ремонт будівлі мають завершити до кінця 2022 року.

Замовник робіт – Управління житлово-комунального господарства та будівництва Солом’янської районної в місті Києві державної адміністрації.

Спочатку знімуть фасадну плітку та алюмінієві панелі, вікна і двері, профілі, металеві конструкції. Стелю над сходами очистять від вапняної фарби і покриють водоемульсійними сумішами. У частини стін відіб’ють штукатурку, покриють гіпсом і пофарбують їх. Розберуть плітку підлоги та плінтуси, які замінять на нові.

У 24 кабінетах зроблять нові підвісні стелі, замінять штукатурку стін, покриють гіпсом та фарбою, відремонтують та покриють лаком і частково замінять двері, заб’ють щілини монтажною піною, поставлять нові вікна. У холі замінять цементні плінтуси і керамічну плитку. У коридорах замінять підвісні стелі та пофарбують стіни, також оновлять підлогу. У туалетах влаштують п’єдестали та сушарки для рук.

Оновлять частину світильників для люмінісцентних ламп. На паркінгу очистять поверхню стель від вапняної фарби, пофарбують стелі і стіни, покриють їх клейовим гіпсом. На в’їзді до будівлі облицюють стіни плиткою. Також проведуть деякі інші роботи.

Нагадаємо, з травня 2020 року Солом’янську РДА очолює Ірина Чечотка. Раніше вона працювала заступником прокурора Солом’янського району, керівником Київської місцевої прокуратури №9 (Солом’янський район).

Валерій Магланович

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.