Табір на Київщині під Бучею замовив ремонт укриттів на 4,5 мільйони гривень

Табір на Київщині під Бучею замовив ремонт укриттів на 4,5 мільйони гривень

Цього літа працювати зможуть лише ті табори, які мають обладнані бомбосховища.

Дитячий табір «Зміна» на Київщині замовив на 4,57 млн грн робіт з облаштуванню укриттів. Про йдеться у повідомленнях на сайті публічних торгів Prozorro.

Нагадаємо, що у  Київській ОВА заявили: цього літа працювати зможуть лише ті табори, які розташовуються на значній відстані від військових об’єктів та мають обладнані бомбосховища. У разі відсутності відповідних умов для безпеки дітей, заклади оздоровлення та відпочинку відкривати заборонено.

За даними Prozorro для трьох корпусів «Зміни» замовили робіт за 1,26 млн грн у середньому за кожний корпус (передивитися оголошення можна тут, тут и тут). За ці кошти до осені мають зробити поточний ремонт приміщень найпростішого укриття: замінити двері, зробити гідроізоляцію стін, змонтувати нову електропроводку.

Крім цього, табір замовив на 768 тис. 310,80 грн  ремонт інженерних мереж для того, щоб зробити адаптацію під облаштування укриттів. Згідно з договором, для цього прокладуть трубопроводи опалення та водопостачання, зроблять їх ізоляцію, змонтують туалет, вентиляцію.

Хто цим буде займатися

Всі договори табір підписав з фірмою «Рем Буд Комфорт». За інформацією аналітичної платформи YouControl, компанію зареєстрували більше 4 років тому у Києві. Основний вид діяльності – будівництво.

Керівником та засновником є мешканець столиці Віталій Якимчук. Його ім’я є серед засновників будівельних фірм "РЕМ-КОМФОРТ" та "РАДЗИВІЛ" , фірми з торгівлі автомобільними деталями "АМБРОЗИСС".

З відкритих джерел відомо, що з квітня 2019 року «Рем Буд Комфорт» підписала договорів за результатами торгів на майже 50 млн грн.

Про те, що у Києві на 1 вересня в школах та садочках Києва мають з’явитися укриття можна прочитати тут. Дізнатися про те, що столична гімназія вже робить для ремонту укриттів можна за посиланням.

Олена Скобцева

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.