Вступ-2022: скільки коштує навчання у вузах Київської області

Вступ-2022: скільки коштує навчання у вузах Київської області

Університети, які були під окупацією, оговтаються від страшних подій та готуються приймати нових студентів. Детальніше розповість Інформатор Гроші.

Інформатор Гроші писав, що у цьому році вступ до українських вишів проходить за спеціальною процедурою. Більше про це можна дізнатися за посиланням.

Але найважче тим закладам, які були на окупованих територіях і зараз намагаються відновити роботу та збирають пожертви на відбудову корпусів.

Університет державної фіскальної служби України (Ірпінь)

Сьогодні, 1 липня, в університеті на площі біля корпусу С відбудеться фотовиставка світлин вишу, який в березні розстріляли російські окупанти. Мета заходу – збір коштів для відбудови корпусів.

«Сьогодні Податковий переживає важкі часи та потребує підтримки і допомоги. Університет зазнав серйозних руйнувань, частина корпусів частково або повністю знищені. Попри всі виклики життя продовжується! Ми робимо максимум зусиль для якнайшвидшої відбудови нашої інфраструктури», - йдеться у повідомленні вишу.

Не дивлячись, на такі складнощі, в останній день червня університет випустив 114 дипломованих бакалаврів з фінансів та цифрових технологій. І вже готовий приймати нових студентів.

У вузі є 3 факультети, інститути, лабораторія і кафедра військової підготовки. Також, є регіональні підрозділи.

За рік навчання філології, психології та журналістиці доведеться заплатити за денну форму навчання 21 тис. грн, за заочну – 11 тис. грн. Майбутні економісти та комп’ютерники за рік мають заплатити 25 тис. грн, за заочку – 12 тис. 500 грн.  Також, вивчення права та міжнародного права на денній формі буде коштувати 27 тис. 500 грн, на заочці – 13 тис. 750 грн.

Український гуманітарний інститут (Буча)

Те, що російські окупанти зробили з Бучею та його мешканцями сколихнуло увесь світ. Щоб підтримати дітей та їх батьків у важкі часи, засновники інституту та благодійники оголосили безкоштовне навчання для всіх бажаючих. Така підтримка буде надаватися протягом 2022/2023 навчального року з можливим частковим продовженням на наступний навчальний рік.

«Для тих, хто вступає через конкурс і проходить за рейтингом на бюджет харчування, проживання та навчання буде безкоштовним. Навчання та проживання для усіх студентів денної форми на контрактній основі також безкоштовне. Ця послуга доступна для усіх охочих навчатися в Українському гуманітарному інституті», - йдеться у повідомленні закладу.

Навчання в інституті проходить за освітніми програмами: дизайн, журналістика, економічна кібернетика, менеджмент, психологія, початкова освіта, фізичне виховання, філологія, філософія, фінанси та кредит.

Університет Григорія Сковороди в Переяславі

На своєму сайті виш опублікував правила прийому та буклети спеціальностей. Університет навчає студентів на факультетах гуманітарно-природничої освіти і соціальних технологій, історичної і соціально-психологічної освіти, педагогічної освіти, менеджменту і мистецтва, технологічної і математичної освіти, української та іноземної філології, фізичної культури та фінансово-економічної освіти.

За рік денного навчання на рівні бакалавра початковій і дошкільній освіті потрібно буде заплатити 16 тис. 800 грн. За навчання психології, оподаткуванню, економіці, фінансам, політології потрібно буде заплатити 19 тис. 500 грн. Навчання філології, менеджменту та публічному управлінню доведеться викласти 19 тис. 500 грн. Рік навчання туризму та археології буде коштувати 16 тис. 800 грн.

Білоцерківський інститут економіки та управління ВНЗ «Відкритий міжнародний університет розвитку людини «Україна»

В закладі навчають за спеціальностями «ФІНАНСИ І КРЕДИТ», «ДОКУМЕНТОЗНАВСТВО ТА ІНФОРМАЦІЙНА ДІЯЛЬНІСТЬ», «ПРАВОЗНАВСТВО», «СОЦІАЛЬНА РОБОТА», «ПСИХОЛОГІЯ».

На сайті інституту опубліковані умови вступу у 2022 році, але вартість навчання ми знайшли на 2017 рік.

Сайт Білоцерківського національного аграрного університету не працював під час підготовки цієї публікації. Читачі зможуть ознайомитися з умовами вступу, наявними спеціальностями та вартістю навчання там за посиланням. Вартість навчання вказана лише на 2021/2022 навчальний рік. Актуально інформацію слід уточнювати за наявними на сайтах номерами телефонів.

Скільки коштує навчання в університетах Києва - ми писали тут.

Олена Скобцева

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.