Бренд PARIMATCH припинив діяльність на території росії та Білорусі

Бренд PARIMATCH припинив діяльність на території росії та Білорусі

Користувачем бренду PARIMATCH на території російської федерації виступала компанія ТОВ “Бетрінг”. 1 березня 2022 року між Ріліус Холдинг Лімітед (власником бренду PARIMATCH на території України) та ТОВ “Бетрінг” було розірвано ліцензійний договір від 1 лютого 2020 року, а 26 березня 2022 року було остаточно завершено усі процеси, необхідні для остаточного відкликання франшизи свого бренду на території країни-агресора.  

Про це Інформатору стало відомо з повідомлення від адвоката Андрія Тарасовича.

Відповідно до умов додаткової угоди ТОВ “Бетрінг” заборонено використовувати програмне забезпечення та бренд PARIMATCH на території російської федерації, що включає в себе повну заборону на використання рекламних матеріалів, символіки, кольорів, глобальних амбасадорів і слоганів PARIMATCH на території росії, а також заборону використовувати символіки для локальних амбасадорів. 

Крім того, 2 червня 2022 року було завершено усі процеси, необхідні для завершення процесу виходу бренду PARIMATCH з Білорусі.

“Холдинг переводить підтримку сервісів і клієнтів на управління місцевою локальною командою Білорусі, яка більше не є частиною PM холдингу.  Холдинг в свою чергу більше не отримуватиме прибуток від оперуючої у Білорусі компанії ні сьогодні, ні в майбутньому.  Ми очікуємо, що зазнаємо суттєвих збитків у результаті цього рішення.

Ми знаходимося в стадії розірвання відносин з РБ і переходу з дотриманням всіх законів та забезпечуючи постійну безпеку та підтримку наших співробітників і клієнтів.  Протягом перехідного періоду сервіси залишаться доступними в Білорусі та керуватимуться новим власником”, - сказано у повідомленні на сайті PARIMATCH від 2 червня 2022 року.

Тож, на сьогодні раніше опубліковані на сайті Інформатор матеріали  від 16 березня, 28 березня та 16 квітня не відповідають дійсності.  

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.