CreditPlus другий рік поспіль отримує перемогу в номінації — FinAwards 2021

CreditPlus другий рік поспіль отримує перемогу в номінації — FinAwards 2021

Компанію CreditPlus другий рік поспіль визнано лідером ринку за номінацією «Найкращий CPA-оффер». Цьогоріч лідерство компанії визнане незалежним рейтингом FinAwards 2021, який організували провідні фінансові видання «Мінфін» та finance.ua.

Мета конкурсу — визначити кращі фінансові компанії, які займаються реалізацією продуктів, впровадженням сучасних технологій та клієнтських сервісів. У церемонії нагородження цього року брали участь банки, мікрофінансові організації та страхові компанії.

«Ми завжди намагаємося бути відповідальними партнерами та робити наш оффер привабливим для вебмайстрів, які з нами працюють. Компанія прагне досягати найвищих показників по EPC, що робить саме нашу пропозицію найдохіднішою на ринку», — прокоментував нагороду керівник з маркетингу CreditPlus Іван Підвисоцький.

За словами Олександра Бойка, СЕO Finline, компанії, яка створила цю номінацію і вибирала переможців, оффер CreditPlus дуже привабливий для вебмайстрів.

«Для вебмайстрів важлива стабільність. Стабільність у результатах і eCPC (effective cost per click — сума, яку рекламодавець платить за клік по оголошенню, зроблений користувачем — прим.). Компанія CreditPlus демонструє стабільні показники і хорошу динаміку в цьому вже кілька років поспіль. І минулого року, як і цього, CreditPlus посіли перше місце. З ними охоче працюють вебмайстри», — прокоментував він.

CreditPlus другий рік поспіль отримує перемогу в номінації — FinAwards 2021 1

Бренд CreditPlus вже не вперше отримує подібну нагороду — торік на MFO Summit 2020 компанія також здобула перемогу в номінації «Кращий оффер для вебмайстрів», що свідчить про стабільну якість та привабливість її партнерських пропозицій.

У планах компанії на цей рік і надалі тримати високу планку якості та підтверджувати визнання офферу CreditPlus найкращим в Україні на ринку мікрофінансових організацій.

Про компанію Авентус Україна

Компанія creditplus.ua є частиною міжнародної групи компаній Aventus Group (Литва). Працює на ринку України з 2017 року та надає якісні послуги зі швидкого онлайн-кредитування. Компанія веде відповідальний бізнес в Україні, враховуючи європейську практику в роботі з клієнтами та наданні їм фінансових послуг. З часу виходу на ринок компанія щороку бере участь у незалежному рейтингу мікрофінансових організацій за версією фінансового сайту Maanimo: у 2018 році посіла третє місце, у 2019 — друге, а у 2020 бренд CreditPlus зайняв перше місце.

Партнерський матеріал

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.