У Дніпрі коштом міського бюджету ремонтують під’їзди житлових будинків

У Дніпрі коштом міського бюджету ремонтують під’їзди житлових будинків

17 липня представники управління з ремонту житлового господарства Дніпровської міської ради проінспектували будинки № 4 та № 6 на вулиці Савкіна. Тут нещодавно виконали плановий поточний ремонт на суму близько 3 мільйонів гривень. «У будинку № 4 на вулиці Савкіна відремонтували 3 під’їзди, встановили міжповерхові металопластикові двері, а також замінили труби холодного водопостачання. На це витратили трохи більше 2 млн гривень.

У Дніпрі коштом міського бюджету ремонтують під’їзди житлових будинків 1

У будинку № 6  відремонтували 7 під’їздів, на це пішло до 1 млн гривень», -  розповів директор департаменту житлового господарства Дніпровської міської ради Владислав Грицай.

У Дніпрі коштом міського бюджету ремонтують під’їзди житлових будинків 2

Людмила Тирса мешкає у будинку на вулиці Савкіна, 4 з 1985 року. Відтоді, каже жінка, жодного ремонту тут не робили.

«Ми дуже задоволені, що у під’їздах зробили ремонт, поставили металопластикові двері, які зберігатимуть тепло на міжсходових майданчиках. Роботи виконали дуже добре, ми за це вдячні. Однак у нас ще залишаються невирішені питання, щодо яких ми знову звертатимемося по допомогу», - сказала пані Людмила.

Жителі дому задоволені новим ремонтом
Жителі дому задоволені новим ремонтом

За словами Владислава Грицая, заявки щодо благоустрою будинку мешканці можуть подавати до департаменту житлового господарства Дніпровської міської ради.

Владислав Грицай
Владислав Грицай

«Наразі поточний ремонт заплановано у 140 будинках  міста на загальну суму 67 мільйонів гривень. З них у 33 домах усі необхідні роботи вже виконано. Поточний ремонт під’їздів у житлових будинках міста триває згідно з планом», - підсумував  Владислав Грицай.

 

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.