Паліативна допомога, Кодекс етики для депутатів і нова практика звітування: Борис Філатов підбив підсумки 43-ї сесії міськради Дніпра

Паліативна допомога, Кодекс етики для депутатів і нова практика звітування: Борис Філатов підбив підсумки 43-ї сесії міськради Дніпра

20 березня у Дніпрі відбулася 43-тя чергова сесія міськради. У залі точилися жваві дискусії. Підбиваючи підсумки засідання, мер Борис Філатов назвав це наявністю демократії у міськраді.

Водночас, за його словами, сесія мала здебільшого технічний характер.

Серед важливих рішень – ухвалення Кодексу етики депутатів міської ради, присвоєння назв чотирнадцяти безіменним проїздам, а також доповнення до програми паліативної допомоги.

Крім цього, Борис Філатов підкреслив, що у сесійній залі міськради продовжать практику заслуховування звітів чиновників, котрі не підпорядковані муніципалітету, однак мають з ним спільні завдання. Так, 20 березня перед депутатами виступив начальник райвідділу поліції Самарського району Валерій Кузьменко.

«Ми маємо відгукуватися на прохання людей. Зокрема, є складні відносини з поліцією. Ми лише започатковуємо практику. Далі заслуховуватимемо інших керівників райвідділів поліції, на які скаржаться мешканці. Усе це має бути в конструктивному річищі. Місто готове йти назустріч», – зазначив Борис Філатов.

Крім цього, з ініціативи мера Дніпра з’явилося рішення про залучення за допомогою, зокрема, фінансового заохочення небайдужих містян до роботи на благо Дніпра (охорона громадського порядку, прибирання вулиць).

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.