У Дніпрі демонтували чергову наливайку – незаконну споруду з елементами капітальної будови

У Дніпрі демонтували чергову наливайку – незаконну споруду з елементами капітальної будови

У Дніпрі триває демонтаж наливайок і незаконних торговельних точок, де продають спиртне на розлив чи у заборонений час. 19 лютого чергову наливайку прибрали на житловому масиві Лівобережний-3 (вул. Миколи Міхновського, 10Б).

Споруда мала елементи капітальної будови. У 2008 р. вона була узаконена як нерухомість. Наприкінці минулого року під час судових розглядів Дніпровський апеляційний суд скасував рішення суду першої інстанції. Право власності на цю споруду було анульовано.

У Дніпрі демонтували чергову наливайку – незаконну споруду з елементами капітальної будови 1

«Наливайка працює тут уже давно. Надходили численні скарги містян на цю споруду, але демонтувати її ми не могли через статус будови. Близько двох років знадобилося, щоб урешті прибрати цю точку. На це є відповідне рішення виконавчого комітету міської ради. Традиційно власникові попередньо було вручено припис про порушення правил благоустрою міста та запропоновано у встановлений термін прибрати своє майно самостійно. Як бачимо, пропозицію проігноровано», – розповів юрист комунального підприємства «Благоустрій міста» Павло Потапчук.

У Дніпрі демонтували чергову наливайку – незаконну споруду з елементами капітальної будови 2

Мешканка цього мікрорайону – молода мама Катерина радіє, що нарешті дійшла черга до цієї наливайки.

У Дніпрі демонтували чергову наливайку – незаконну споруду з елементами капітальної будови 3

У Дніпрі демонтували чергову наливайку – незаконну споруду з елементами капітальної будови 4

«Скільки тут живу, стільки ця наливайка стоїть. Не бачила, щоб взимку вона працювала. А коли стає тепліше, вона відчиняє двері для своїх відвідувачів. Самі розумієте, який тут контингент. Кожного ранку веду сина до дитсадка і проходимо повз неї. Тому рада, що її врешті прибирають, щоб діти не бачили це жахіття, по-іншому й не скажу», – додала жінка.

Це вже четверта незаконно встановлена тимчасова споруда у місті, яку прибрали в поточному році, і 113-та з початку рейдових демонтажів. Робота у цьому напрямі триває.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.