Борис Філатов про ремонт Центрального мосту у Дніпрі

Борис Філатов про ремонт Центрального мосту у Дніпрі

Центральній міст у Дніпрі – це фактично єдина в Україні переправа, яку повністю ремонтують коштом місцевого бюджету. Про це в ефірі телеканалу NewsONE заявив міський голова Борис Філатов.

«Центральний міст не ремонтували десятки років. Коли ми почали займатися цим питанням, навіть фахівці не могли передбачити всієї проблематики. Поки ми його не «розітнули», не могли побачити, в якому він занедбаному стані. Ви знаєте історію про Шулявський міст у Києві, який обвалився наполовину. У нас були всі задатки того, що наш Центральний міст міг теж обвалитися. Не люблю лякати, та якби там відбулися незворотні процеси, то усе могло б статися, як за ефектом доміно», – розповів очільник міста.

За його словами, закінчити ремонтні роботи планують у вересні 2018 року: «Зараз ми відкрили одну полосу, вклали тимчасовий шар асфальту. У підрядника були проблеми. Я хотів би перепросити у містян. До мене ні в кого не було політичної волі вирішувати ці надскладні проблеми. Це, мабуть, єдиний міст у країні, що ремонтують коштом місцевого бюджету».

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.