Філатов: Через два роки після обрання я отримав повний контроль над всією міською владою

Філатов: Через два роки після обрання я отримав повний контроль над всією міською владою

15 листопада, у день другої річниці голосування у другому турі на місцевих виборах, мер Дніпра Борис Філатов підбив короткі підсумки перебування на посаді.

«Два роки міська влада займалася внутрішньовидовими розбірками. Мене били по ногах і в спину, а я ще й встигав працювати, і часто навіть доволі успішно. Ворогам допомагали «друзі». Іноді нишком. А часто – відкрито. Не кажучи про те, що деякі «соратнічкі» в умовах конфлікту не забували і про свою кишеню. Озираючись у минуле, я з нестерпним болем думаю про те, скільки добрих і хороших справ ми могли б зробити», – зазначив Борис Філатов.

Також, коментуючи засідання 26-ої чергової сесії міськради, Борис Філатов наголосив на існуючій консолідації усіх політичних сил.

«Сьогодні «Опоблок» залишив один з останніх депутатів фракції. Головний змовник з УКРОПу, який вдарив мене у спину у найскладніший час, склав мандат і залишив лави депутатів. Сьогодні депутати обрали повністю мого секретаря ради Олександра Санжару. Через два роки і після 3-х невдалих кандидатур, які закінчили свою кар'єру фіаско», – повідомив міський голова.

Борис Філатов також закликав політичну спільноту у Дніпрі та країні припинити займатися порожнім піаром.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.