Безкоштовне досьє на кожну компанію з 22 держреєстрів

Безкоштовне досьє на кожну компанію з 22 держреєстрів

Компанія YouControl запровадила тариф Open data, котрий дає можливість отримати дані з 22 реєстрів безкоштовно. Тепер усі бажаючі можуть знайти досьє на будь-яку компанію України на сайті youcontrol.com.ua. Цей тариф відкриває доступ до всіх зареєстрованих в Мін’юсті суб’єктів господарювання, а це 1,6 мільйонів юридичних осіб та 2,5 млн фізичних осіб підприємців (ФОПів). Досьє компаній можна роздрукувати у зручному форматі або ж зберегти у PDF.

Компанія YouControl робить відкриті дані доступними, а перевірку контрагентів, яка допомагає уникнути втрат від співпраці з шахраями, безкоштовною для кожного. Досьє компанії за тарифом Open data сформоване з 22 відкритих державних реєстрів та наборів даних, серед яких:

  1. Реєстр Вищого Господарського суду – який надає бізнесу актуальну інформацію щодо можливого банкрутства компанії.
  2. Єдиний державний реєстр фізичних та юридичних осіб – який надає основні реєстраційні дані компанії.
  3. Реєстр бенефіціарних власників – який показує бенефіціаріїв у всіх світових юрисдикціях.
  4. Реєстри ДФС – який покаже чи має компанія податковий борг та чи є вона платником ПДВ.
  5. Єдиний державний реєстр судових рішень – який надасть перелік наявних судових рішень, де фігурує компанія.
  6. Офіційні ліцензійні реєстри – покажуть перелік наявних та анульованих ліцензій компаній, термін їхньої дії.
  7. Санкційні реєстри – покажуть, чи накладені на компанію санкції та обмеження міжнародних організацій чи РНБО.

Ці дані нададуть представнику бізнесу чи ФОПу початкову вичерпну інформацію для того, щоб бути впевненим у своєму рішенні щодо співпраці з контрагентом, а не приймати важливі рішення наосліп.

“Від відкриття безкоштовного тарифу Open data для всіх українців ми очікуємо впровадження нових трендів. Це поширення ділової розвідки: коли люди стають сильнішими і впевненішими у своїх рішеннях, коли приймають їх на основі офіційних даних, а отже, можуть уникнути непередбачуваних збитків та співпраці з шахраями. В країні, де всі нарікають на недосконалі держслужби та несправедливі суди, лише обізнаність кожного громадянина, стійкість кожного бізнесу може вплинути на ситуацію в цілому. Тариф Open data від команди YouControl – черговий вклад у розвиток прозорої економіки нашої держави”, – каже Сергій Мільман, CEO YouControl.

Доступ безкоштовний для кожного бажаючого, для отримання тарифу треба зайти в YouControl і перейти на ліцензію на сторінці “Тарифи”.

YouControl — аналітична система, яка з понад 40 джерел формує досьє на кожну компанію України на основі відкритих даних, відстежує зміни в держреєстрах та візуалізує зв’язки між афілійованими особами. Унікальна технологія YouControl дозволяє за хвилину отримати актуальну (на час запиту) інформацію про компанію або ФОП. Функція моніторингу щоденно повідомляє про зміни відповідно до даних з офіційних джерел.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.