Тендерный скандал из-за дома культуры

Тендерный скандал из-за дома культуры

Недавно Забеба опубликовала рассказ  учредителя фирмы-победителя тендера Иван Зыгало о злоключениях его компании, выигравшей тендер на установку окон в районном доме культуры в  Верхнеднепровске. В ответ на нашу публикацию мы получили письмо от руководителя отдела культуры, туризма, национальностей и религии Верхнеднепровской райадминистрации Светланы Владимировны Сергеевой с просьбой опубликовать его. Публикуем. Мы считаем, что за личными обидами участников этой истории скрываются глобальные недостатки  законодательства о публичных закупках.

Шановні, дорогі ТОВ  «Афінацентр».

Я, Сєргєєва С.В., начальник відділу культури, туризму, національностей та релігій РДА, підтверджую, що «Афінацентр» працювала на нашому об’єкті  в 2016 році.

Офіційно  підтверджую, що  в  березні-квітні   місяці  2017  року  ми  вимагали  від фірми акти на закриття прихованих робіт, загальний журнал робіт, сертифікати на матеріали. Отримали тільки в травні 2017 року.

Тендерный скандал из-за дома культуры 1

Тендерный скандал из-за дома культуры 2

 

Читачі даного сайту, які займалися ремонтами, знають, що це обов’язковий пакет документів по закінченню робіт, який передається замовнику в першу чергу.

Ви так «гарно» у нас працювали, що навіть не знаєте, що юридичною особою,  яка підписує договори  і платіжні доручення, відповідно до положення про  відділ, є не директор РБК, а начальник відділу культури. І в 2016 році договір на роботи заключала з Вами я, а не попередній директор РБК «якого звільнили». Йому приємно, що ви його зробили «героєм», але він тут ні до чого.

Тендерный скандал из-за дома культуры 3

Листи в 2017 році справді Вам направлялись і перерахунок був в зв’язку із змінами цін. І ПКД пройшло Укрекспертизу.

Крім того, хочу нагадати  Вам, що відповідно до нашого листа Ви прийняли участь у ПРОЗОРРО у вересні 2017 року і не вийшли переможцями.

Тендерный скандал из-за дома культуры 4

А потім пішли погрози. До мене телефонував юрист Руслан, перепрошую, не пам’ятаю по батькові, і погрожував Генеральною прокуратурою, що у них там зв’язки, і я вилечу з роботи і не знайду собі її і в області, погрожував чорним піаром в соцмережах, що вони і роблять. А будучи, мабуть ще і не порядною людиною, він вириває з розмови фрази і подає, як йому зручно. Але слова «примушують» взагалі не було і ті що мене знають, радіють з Вашої наївності.

Звертаюсь зараз до потенційних замовників. Ви знаєте, що для бюджетних організацій є найбільша відповідальність по використанню бюджетних коштів. І ми відповідно провели всі законні процедури визначені державою для досягнення мети.

Пораджу потенційним замовникам , не працюйте з «Афінацентр», сумнівна фірма (кожний раз приїжджав новий представник), і як результат Вони до цього часу не знають з ким заключили договір, а ще не порядні люди і як кажуть в народі «не орли і не мужики».

Люблю, цілую, Сєргєєва С.В.

Залишаю свій робочий телефон: 0565832065. Телефонуйте, розповім подробиці.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.