Хто розкидав гроші на День міста у Черкасах?

Хто розкидав гроші на День міста у Черкасах?

Хто розкидав гроші на День міста у Черкасах?

У Черкасах 16 вересня на День народження міста вітали грошопадом. У Долині Троянд, де сконцентрувалися святкові заходи, зненацька і нізвідки на черкащан посипалися справжнісінькі купюри. Люди кинулися збирати гривні та обговорювати це диво у соцмережах.

Ми з’ясували, що смітила грошимами компанія «Фрегат».

Хто розкидав гроші на День міста у Черкасах? 1

Офіційно провайдер не коментує цей атракціон небаченої щедрості, але наш інсайдер підтвердив, що це були саме вони. Розкидали купюри вартістю 1 грн, адже саме стільки коштує підключення до Фрегат ТВ.

І хоча на готівці є нанесення рекламного тексту, гроші справжні, їх прийматимуть в усіх магазинах, адже дозволеного масштабу нанесення символів на купюрах не перевищено. «Гривні будуть в обігу, тим самим напис популяризуватиме компанію. Метод дурний, але цікавий. Гроші, на відміну від буклетиків, радують людей значно більше”, - пояснив інсайдер.

Хто розкидав гроші на День міста у Черкасах? 2

Загалом “Фрегат” пустив за вітром 200 тисяч гривень. Грошопад влаштували за допомогою високих технологій. У небо запустили ваговий дрон, який на сьогодні є єдиним в Україні. На щастя, ця пекельна машинка не впала людям на голови зі своїм чималим вантажем. То є просто щастя.

Хто розкидав гроші на День міста у Черкасах? 3

Хто не відчув себе жебраком від такого подарунку, може віднести цю або іншу якусь гривню до провайдера та отримати біьш ніж 150+ цифрових телеканалів, включно з HD-каналами, не витрачаючись на додаткове обладнання та антену.

Кому це потрібно — теефонуйте (093) 34-00-000 (098) 34-00-000 (099) 34-00-000

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.