У Дніпрі Прем'єр-міністр Володимир Гройсман та мер Борис Філатов відвідали одну зі шкіл, де триває капітальний ремонт

У Дніпрі Прем'єр-міністр Володимир Гройсман та мер Борис Філатов відвідали одну зі шкіл, де триває капітальний ремонт

15 серпня Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, який перебуває з робочим візитом у Дніпрі, разом із міським головою Борисом Філатовим відвідав Навчально-виховний комплекс № 66. Нині тут триває перший за 45 років існування школи капітальний ремонт. Головна особливість робіт – термомодернізація фасаду будівлі та використання енергоощадних технологій.

У Дніпрі Прем'єр-міністр Володимир Гройсман та мер Борис Філатов відвідали одну зі шкіл, де триває капітальний ремонт 1

До нового навчального року у школі замінюють вікна, утеплюють фасад і цокольний поверх. Це вкрай важливо, адже через блочну конструкцію будівлі та великі старі вікна у школі не завжди вдавалося дотримуватися температурного режиму.

У Дніпрі Прем'єр-міністр Володимир Гройсман та мер Борис Філатов відвідали одну зі шкіл, де триває капітальний ремонт 2

Під час робіт використовують спеціальні матеріали та декоративну штукатурку.

Іще один важливий етап робіт – відновлення покрівлі й облаштування бетонного пандуса. Реконструюють і спортивний майданчик, а також теплоізоляцію труб та прилеглий до території паркан. Вартість комплексного капітального ремонту у Навчально-виховному комплексі № 66 становить майже 9 млн грн.

У Дніпрі Прем'єр-міністр Володимир Гройсман та мер Борис Філатов відвідали одну зі шкіл, де триває капітальний ремонт 3

«Нам це дуже потрібно. Я надзвичайно вдячна, що в нашій школі роблять такий ремонт», – розповіла директор НВК Людмила Коробка.

Свого часу ця школа була першим навчальним закладом, що відкрився на ж/м Перемога. Нині тут навчається близько 800 дітей.

Загалом на підготовку шкіл та дитячих садків до нового навчального року місто цьогоріч виділило 145 млн грн. Це майже вдвічі більше, ніж у 2016-му.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.