У Черкасах дорожник атакував чоловіка, який знімав на відео ремонт у дощ

У Черкасах дорожник атакував чоловіка, який знімав на відео ремонт у дощ

У Черкасах чоловік знімав на відео, як працівники кладуть асфальт під дощем. Один з дорожників, помітивши це, вибив в черкащанина телефон з рук. 

26 липня відео опублікував користувач "Фейсбуку" Дмитро Кітов.

Як він і повідомив інцидент відбувся в районі перехрестя бульвару Шевченка та вулиці Чехова, де поточний ямковий ремонт виконують працівники КП ЧЕЛУАШ.

«Працівники на місці почали погрожувати розправою, намагалися блокувати автомобіль. Допомагати панам робітникам у відділення поліції прибули аж два адвокати, а шановні робітники у присутності поліції погрожували постраждалому закатати його в асфальт. І як вишня на торті, нападники написали заяву на постраждалого!!!», - написав Кітов.

У Черкасах дорожник атакував чоловіка, який знімав на відео ремонт у дощ 1

Автор відео - Юрій Московкін. Чоловік розповів, що його автомобіль намагалися заблокувати робітники, при цьому погрожуючи. Після чого він викликав поліцію та написав заяву до правоохоронних органів.

У Черкасах дорожник атакував чоловіка, який знімав на відео ремонт у дощ 2

Очільник КП ЧЕЛУАШ Олег Ашавський повідомив, що робітники написали зустрічну заяву. До зясування обставин інциденту він відмовився коментувати ситуацію.

Зараз в ситуацію втрутилися ряд місцевих депутатів та активістів. У коментарях до посту у «Фейсбуці» секретар міської ради Олександр Радуцький пообіцяв "розібратися".

Зазначимо, що ЧЕЛУАШ здійснює утримання вулиць міста у рамках своєї статутної діяльності, зокрема, виконуючи аварійний та поточний ремонт дорожнього покриття.

«Забеба» вже неодноразово писала про діяльність КП ЧЕЛУАШ. До місцевих виборів 2015 року комунальники потроху тонули в боргових ямах, опісля ж, у 2016-му, новий міський голова Анатолій Бондаренко обіцяв «підняти підприємство з колін».

У травні минулого року ЧЕЛУАШ виграв тендер на майже 10 млн грн. на поточний ремонт міських доріг протягом 2016 року. Підприємство-переможець отримало можливість зремонтувати 36 тисяч квадратних метрів черкаських доріг.

Як ми вже писали, новий, 2017 рік, комунальники відкрили із закупівлі обладнання для неіснуючої техніки.

У цьому році, попри обіцянки владців створити з КП конкуруючу структуру для приватників, підприємство не взяло участі в жодному тендері.

Також зазначимо, що, окрім комунальників, поточний ремонт доріг в Черкасах цьогоріч виконає ТОВ «Лимож», який у липні виграв тендер на 19,8 млн грн

Валентин Коваль

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.