Помічник депутата-батьківщинівця відремонтує покрівлю міськради й ЦНАПу

Помічник депутата-батьківщинівця відремонтує покрівлю міськради й ЦНАПу

Тендерний комітет, відхиливши дві більш дешеві пропозиції, визнав переможцем аукціону по тендеру на капремонт будівлі міськвиконкому підприємство «Промбудіндустрія». Також була акцептована пропозиція цього ж підрядника щодо ремонту майнового комплексу черкаського ЦНАПу. Загальна вартість робіт – 3,79 млн грн.

У ході аукціону по тендеру на капремонт покрівлі приміщення черкаського міськвиконкому, що відбувся 26 червня, найдешевшу пропозицію із 5 учасників подало "СОКОЛ-5000" – 919 тис.грн. Проте вона була відхилена тендерним комітетом. Обгрунтування: переможець вчасно не подав частину передбачених документів.

Помічник депутата-батьківщинівця відремонтує покрівлю міськради й ЦНАПу 1

Також була відхилена і наступна цінова пропозиція – від БТК-ЛАД у 920 тис. грн. Через невідповідність відгуку про виконання аналогічних робіт.

Помічник депутата-батьківщинівця відремонтує покрівлю міськради й ЦНАПу 2

Третя по розміру пропозиція, яку подало ТОВ «Промбудіндустрія» (959,5 тис. грн), на думку тендерного комітету повністю відповідає технічним вимогам та кваліфікаційним критеріям.

12 липня повідомлено про намір укласти договір із «Промбудіндустрією».

Згідно з тендерною документацією, роботи на даху міськвиконкому мають бути завершеними до 15 вересня цього року. Техзавданням передбачено ремонт та утеплення покрівлі, заміна водостічних труб та штукатурення стін фасадів. Підприємець також повинен гарантувати експлуатацію об’єкта терміном на 5 років.

Окрім того, 23 червня «Промбудіндустрія» виграла аукціон на капітальний ремонт приміщення майнового комплексу ЦНАПу (корпус К-2 та корпус Л-2 (покрівля). Товариство подало дешевшу пропозицію за конкурентів: все тих же А.І.Д.А. та БТК-ЛАД.

6 липня повідомлено про намір укласти договір.

Помічник депутата-батьківщинівця відремонтує покрівлю міськради й ЦНАПу 3

Техзавданням передбачено посилення цегляних стiн металевим каркасом, мурування зовнішніх стін в монолітно-каркасних будівлях з газобетонних блоків, улаштування перемичок iз металевих балок, заміна вікон та дверей, облаштування побутової каналізації та питного водоводу, проведення електромонтажних робіт. Передбачено утеплення фасаду та ремонт покрівлі приміщення.

ТОВ «Промбудіндустрія» зареєстроване в лютому 2016 року. Товариством керує Євгеній Щербина, що є помічником депутата міської ради від «Батьківщини» Юрія Тренкіна. Свого часу адреса реєстрації фірми збігалася із адресою громадської приймальні депутата. Нині товариство переїхало в новий будинок.

Юрій Тренкін та Євгеній Щербина
Юрій Тренкін та Євгеній Щербина

За 2 роки свого існування товариство виграло тендерів з міського бюджету майже на 14 мільйонів гривень.

"СОКОЛ-5000" зареєстроване в Черкасах в 2005 році і має статутний капітал в 5 грн. Згідно з ЄДР, основним видом його діяльності є неспеціалізована торгівля. Засновником та бенефіціаром підприємства є Павло Литкін.

Власником БТК-ЛАД є порошенківець Дмитро Хоменко. Цього літа підприємство втрапило в скандал: на об’єкті, де воно виконувало роботи, загинув працівник.

Кінцевим бенефіціаром ТОВ А.І.Д.А. є син екс-заступника мера Черкас Олександр Ільченко, ТОВ АБК "ЕЛЕКТРО-БУД" входить до орбіти депутата міськради від БПП Володимира Бурячинського.

Сергій Макаренко

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.