У Черкаську облраду за 1,4 млн грн куплять легковик з підігрівом руля

У Черкаську облраду за 1,4 млн грн куплять легковик з підігрівом руля

3 липня відбудеться аукціон по тендеру на придбання для автопарку Черкаської обласної ради легкового автомобіля орієнтовною вартістю в 1,4 мільйони гривень.

Згідно з тендерною документацією для поповнення автопарку облради необхідний білий автомобіль 2017 року випуску. Йдеться про 5-місну повнопривідну автівку із шкіряним салоном, об’ємом бака у 80 літрів, потужністю не нижче 330 к.с.

У числі вимог передбачено, зокрема, таке: блокування замків дверей від випадкового відкриття дітьми, сигналізація з іммобілайзером із закодованною мікросхемою в чіп-ключі, система покращених надувних подушок безпеки (AABS), додаткові бокові надувні подушки та шторки безпеки, обігрів бокових дзеркал та руля, датчик дощу, бампери пофарбовані у колір кузова, фарба що протидіє дрібним подряпинам.

Для салону передбачено двозонний клімат-контроль з мікрофільтрацією і вугільним фільтром. Сидіння водія з електроприводом регулювання в 8 напрямках і регульованою поперечною опорою оброблене натуральною шкірою. Передні сидіння з регульованою температурою за рахунок внутрішньої вентиляції, що забезпечує як підігрів, так і охолодження.

Колір салону оздоблений в світлих відтінках, круїз-контроль, люк в даху, аудіосистема вищого класу з діапазонами AM/FM, RDS, вбудованим в передню панель, жорстким диском і можливістю програвання файлів у форматі MP3 і WMA, авторегулювання гучності звуку залежно від швидкості руху автомобіля. Оброблене натуральною шкірою рульове колесо, з регулюванням по довжині та кутом нахилу рулевої колонки та органами управління системою підтримки постійної швидкості руху та аудіо системою. Важіль перемикання передач, оздоблений натуральною шкірою.

За характеристикою майбутнього транспортного засобу можна припустити, що документація прописана під крутий Infiniti Q70.

У Черкаську облраду за 1,4 млн грн куплять легковик з підігрівом руля 1

Головою Черкаської облради є висуванець БПП «Солідарність» Олександр Вельбівець.

У Черкаську облраду за 1,4 млн грн куплять легковик з підігрівом руля 2

Згідно з даними декларації, у його власності із транспорту перебуває «Москвич» 1990 року випуску. Як неодноразово розповідав сам Вельбівець, авто дісталося йому від батька, і він зберігає його як раритет.

У Черкаську облраду за 1,4 млн грн куплять легковик з підігрівом руля 3

У лютому цього року, спілкуючись із журналістами, Олександр Вельбівець повідомляв, що не куплятиме собі новий автомобіль, оскільки на це в нього немає грошей.

Сергій Макаренко для Забеба.лі

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.