У ніч проти суботи в Дніпрі демонтували майже півсотні незаконних газових заправок

У ніч проти суботи в Дніпрі демонтували майже півсотні незаконних газових заправок

У Дніпрі триває демонтаж незаконних автозаправних станцій. У ніч на 17 червня з вулиць міста прибрали майже півсотні газових АЗС, що не мали жодних дозвільних документів.

Згідно із законом, так звані заправки з газовими балонами взагалі не можуть працювати на території міста.

У ніч проти суботи в Дніпрі демонтували майже півсотні незаконних газових заправок 1

Удень 17 червня міський голова Дніпра особисто прибув на черговий демонтаж уже 50-ї незаконної АЗС «Восток газ». До місця робіт на Набережній Перемоги, 29 він приїхав на маніпуляторі.

У ніч проти суботи в Дніпрі демонтували майже півсотні незаконних газових заправок 2

«Ця заправка вже 50-та. Ювілейна. Якщо так триватиме й надалі, то до кінця вихідних ми приберемо три чверті незаконних станцій. Так звані підприємці не чинять особливого опору, бо знають: ми налаштовані рішуче. Усі працюють, як єдиний механізм, адже розуміють: цей бізнес є незаконним. Він спотворює обличчя міста та несе техногенну загрозу», – сказав Борис Філатов.

У ніч проти суботи в Дніпрі демонтували майже півсотні незаконних газових заправок 3

Очільник Дніпра також подякував Національній і муніципальній поліції, ДСНС та органам прокуратури за скоординовану роботу.

У ніч проти суботи в Дніпрі демонтували майже півсотні незаконних газових заправок 4

Комунальники працюють в усіх районах міста. Демонтаж супроводжують патрульні та працівники КП «Муніципальна поліція» на чолі з Андрієм Ткаченком.

У ніч проти суботи в Дніпрі демонтували майже півсотні незаконних газових заправок 5

Після провокацій та збройних нападів на працівників, що сталися тиждень тому під час демонтажу незаконної заправки на вул. Робочій, 80, заходи безпеки було посилено.

Усупереч правилам, більшість паливних станцій розміщувалися в житлових кварталах – упритул до будинків, шкіл і дитсадків. Місцеві мешканці неодноразово били на сполох, адже таке сусідство є прямою загрозою життю та здоров'ю людей.

Як відомо, в Україні чи не щорік вибухають заправки. У вогні горять автівки та майно. На жаль, не обходиться й без людських жертв.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.