У Дніпрі демонтаж незаконної заправки завершився стріляниною

У Дніпрі демонтаж незаконної заправки завершився стріляниною

Увечері 9 червня у Дніпрі по вулиці Робочій, 80, просто посеред житлового сектора сталася стрілянина. Озброєний п'яний чоловік намагався поцілити комунальників, які проводили демонтаж незаконної бензинової заправки.

У Дніпрі демонтаж незаконної заправки завершився стріляниною 1

Подробиці інциденту повідомив начальник управління реклами та торгівлі Дніпровської мерії Руслан Мороз на своїй сторінці у соцмережі. Очевидці кажуть, нападник був сам. Чоловік прибув на місце на власній автівці, при цьому він мав нетверезий вигляд. Зловмисник спочатку лаявся, а потім вихопив пістолет і почав стріляти у бік робітників, що проводили демонтаж. Стрільця майже одразу знешкодила поліція, що супроводжувала зпил незаконної паливної станції. Зброя нападника була травматичною.

У Дніпрі демонтаж незаконної заправки завершився стріляниною 2

"Заправку, довкола якої зчинилася стрілянина, зводили незаконно. Без жодних дозвільних документів, її зводили просто через стіну від одного з житлових будинків приватного сектору. Місцеві мешканці кажуть: будували здебільшого вночі, коли ніхто не бачить. Люди намагалися самі переговорить з власником об'єкту, однак той на зв'язок не виходив. Містяни посварилися Борису Філатову, який  оперативно відреагував на ситуацію. Бригада комунальників почала розбирати заправку ще до того, як її ввели в експлуатацію", - написав Руслан Мороз.  Після зухвалого нападу стрільця комунальники продовжили демонтаж.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.