У Дніпрі в рамках програми «Культурна столиця» відбудеться друга унікальна прем’єра шоу-балади «Рудий Мотелє»

У Дніпрі в рамках програми «Культурна столиця» відбудеться друга унікальна прем’єра шоу-балади «Рудий Мотелє»

17 квітня у Дніпрі в рамках програми Бориса Філатова «Культурна столиця» відбудеться друга унікальна прем’єра шоу-балади «Рудий Мотелє». Перша прем’єра пройшла понад 20 років тому. Цього разу твір Йосипа Уткіна  «Балада про рудого Мотеле» дніпрянам покажуть по-новому.

У Дніпрі в рамках програми «Культурна столиця» відбудеться друга унікальна прем’єра шоу-балади «Рудий Мотелє» 1

«Композитор Михайло Некрич написав музику до твору Йосипа Уткіна. Художня рада при міському голові підтримала проект шоу-балади «Рудий Мотелє», виділила грант, бо на реалізацію таких масштабних заходів потрібні кошти. Сподіваємось, що у Дніпрі цю шоу-баладу побачать ще не раз, наприклад, у філармонії ім. Когана. Наразі розглядаємо можливість створення телеверсії», – зазначив керівник Художньої ради при міському голові, заслужений діяч мистецтв України Григорій Гельфер.

Музичний супровід балади здійснюватиме камерний оркестр «Времена года» під керівництвом диригента Дмитра Логвіна. А на сцені перед глядачами виступлять заслужений артист України Євген Чепурняк, соліст Юрій Богуславський, а також актриса Вікторія Брехар.

У Дніпрі в рамках програми «Культурна столиця» відбудеться друга унікальна прем’єра шоу-балади «Рудий Мотелє» 2

«Артисти, яких побачить дніпровський глядач, дуже різні, але саме це додає шоу-баладі унікальності. Мені дуже приємно, що проект підтримали, і вже скоро ми побачимо, що з цього вийшло. Для мене це справжнє свято», – розповів композитор, заслужений діяч мистецтв України Михайло Некрич.

У Дніпрі в рамках програми «Культурна столиця» відбудеться друга унікальна прем’єра шоу-балади «Рудий Мотелє» 3

«Дніпровці побачать нове прочитання твору Йосипа Уткіна «Балада про рудого Мотеле». Оскільки поема Уткіна написана у 1925 році, потрібні були деякі репліки із сьогодення, тому 2 невеликих монологи та одну пісню написав Олександр Константиновський», – розповів Євген Чепурняк.

«Мені дуже пощастило брати участь у такому проекті. Форма естрадно-симфонічного оркестру, геніальна музика – усе це неперевершено. Ми щиро запрошуємо усіх мешканців та гостей міста подивитися прем’єру шоу-балади «Рудий Мотелє», бо це буде грандіозно», – додав Юрій Богуславський.

Прем’єра шоу-балади «Рудий Мотелє» розпочнеться о 19.00 у Дніпровському академічному театрі драми та комедії.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.