LED стрічки: переваги сучасного освітлення

LED стрічки: переваги сучасного освітлення

Сьогодні великою популярністю користується led стрічка, що застосовується для підсвічування стелі. Вона дає можливість реалізувати багато дизайнерських ідей. Для самостійного вибору led стрічки необхідно переглянути кріплення резисторів і світлодіодів. При неякісний установці елементи розташовані нерівно.

В цьому випадку слід вибрати іншого виробника. При виборі потрібно розглядати характеристики резисторів, перевіряти жорсткість підстави світлодіодів. Якщо стрічка сильно гнеться, то дуже тонкі струмопровідні доріжки, а це скорочує термін служби і відбивається на якості. Світлодіодне підсвічування квартир отримало велику поширеність. Влаштувати підсвічування можна різними способами. Одні звертаються до фахівців або виконують монтаж самостійно. Це можливо, завдяки простоті монтажу світлодіодного підсвічування.

Де можна встановити світлодіодну стрічку?

На кухні підсвічування використовується широко, застосовується в підсвічуванні шаф, а також різних робочих поверхонь. Підсвічується також простір усередині шаф. Це красиво і функціонально. Включатися підсвічування може разом з головним освітленням. Для цього існують різні датчики, включаючи безконтактні, що зручно, коли руки мокрі. Особливою практичністю відрізняються світлодіоди на робочій поверхні. Кріпляться вони під шафами. Стрічка розміщується, щоб світло не падало в очі. При оформленні дитячої створюють обстановку затишку. Велику роль в цьому відіграє освітлення. Для дитячої підійде психологічно комфортне освітлення. Світлодіоди вибирайте білих помірних тонів. Щоб налаштувати яскравість, необхідно застосовувати димер. Є класичні та сучасні моделі з дистанційними пультами і СУ.

Як вибрати світлодіодну стрічку?

Кольорові світлодіоди - особлива радість для дитини. В якості головного освітлення можна застосовувати барвисті стрічки. Декоративне освітлення має величезні можливості. Експериментуючи з пультом контролера, можна створювати колірні фігури, як дитячу казку. Основне призначення можуть виконувати білі світлодіоди. У дитячій широко використовуються монохромні світлодіоди для елементів інтер'єру. Не купуйте китайські стрічки, оскільки в них застосовують низькоякісні світлодіоди з низькими характеристиками, які не мають сертифікатів. Продавець гарантій не дає. Відгуки публікують не професіонали, а дилетанти. Витратьте час і знайдіть магазин з якісним товаром, де представлять реальні характеристики.

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.