У Дніпропетровській області обрано нового очільника обласної організації ПП "Об'єднання "Самопоміч"

У Дніпропетровській області обрано нового очільника обласної організації ПП "Об'єднання "Самопоміч"

19 лютого в Дніпрі відбулися загальні збори Дніпропетровської обласної організації ПП "Об'єднання "Самопоміч".

Під час зборів ще чинний голова обласного осередку Олександр Лигін відзвітував перед однопартійцями про виконану за час перебування на посаді роботу. Заслухавши звіт Олександра Лигіна, партійці прийняли до відома звіт щодо його роботи, як керівника обласної організації Партії.

На порядок денний було винесено питання про припинення повноважень Олександра Лигіна як керівника обласної організації ПП "Об'єднання "Самопоміч" та обрання нового голови. Рішення прийнято більшістю голосів.

Відповідно до результатів відкритого голосування, новим головою обрано Михайло Поперечнюка, який з 2014 року очолює Нікопольський міський осередок ПП "Об'єднання "Самопоміч". Михайло зміг завоювати довіру однопартійців, оскільки незважаючи на те, що Партія не представлена депутатами в Нікопольській міській раді, він разом зі своїми колегами не перестали ефективно працювати у громадському полі Нікополя і всієї Дніпропетровської області.

Однопартійці подякували Лигіну Олександру за його роботу і надали настанови новому очільнику. Політична партія "Об'єднання Самопоміч" завжди відстоює принцип демократії та колективного ухвалення публічних рішень. В єдності - сила!!!

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.