Ультиматуми і вибухи. Як в Черкасах відзначили річницю Революції

Ультиматуми і вибухи. Як в Черкасах відзначили річницю Революції

Озброївшись смолоскипами та димовими шашками черкаські активісти нагадали владі про річницю Революції Гідності.

img_20161201_175504

Сьогодні близько півтисячі активістів з прапорами “Національного корпусу” та “Азова” пройшлися маршем по місту та пікетували Черкаську ОДА.

4pmmm8ffy8w

Голова Черкаського обласного осередку "Азову" Дмитро Кухарчук оголосив три пункти ультиматуму владі: закінчити АТО або ввести військовий стан, запровадити смертну кару за корупцію та припинити тарифний геноцид.

cnz-hrkq99o

– Якщо ці вимоги не виконуватимуться, то ми готові до радикальних дій, – наголосив активіст.

Губернатор почав виправдовуватися, що тарифи справедливі, у найбідніших є субсидії, а з корупцією варто боротися демократично.

– Я б не хотів, щоб тут відбувалися маніпуляції. Ми не створювали на акції ніякого супротиву, головне, щоб усе було в межах закону. Ми вислухали ці вимоги, я їх обов’язково передам до Адміністрації Президента, – зазначив Юрій Ткаченко.

utwpb5pydj8

“Азовці” прибили на дверях конференц-залу фотографію штурму Адміністрації Януковича націоналістами 1 грудня 2013 року. В приміщенні адміністрації запалили смолоскипи. Було чутно вибухи петард.

tn7vsfwgcmy

“Марш учасників штурму Банкової” став першою публічною акцією для новоствореної партії Білецького “Національний корпус” у Черкасах.

Після акції ніхто не постраждав. Працівники ОДА обійшлися легким переляком.

Інна Курило

Ми використовуємо файли cookie, щоб забезпечити належну роботу сайту, а вміст та реклама відповідали Вашим інтересам.